Monday, 12 December 2011

Bersama Mereka di Rumah Nur Hikmah

11 . 12 . 2011
Waahh. Cantik nombor tu. Eheemm. Bukan nombor ekor ye. Korang jangan dok berangan satgi nak pergi kedai Toto beli nombor ekor ni. Aku sekeh satgi baru tau. Hahahaa. Tu tarikh aku pergi Rumah Nur Hikmah, Kajang la.
Baeklah baeklah. Aku ni kalau bab-bab melalot, memang nombor 1.
Sekarang kita teruskan dengan topik hangat hari ini ye kawan-kawanku sekalian
First of all, I would like to express my very good feeling towards this program which is Program Jalinan Kasih Bakti Siswa UPM 2011 with all my friends from Bakti Siswa Group 27 and with our beloved faci, En Ramdzan Radzi
Thanks a lot guys for giving me this opportunity to join this event. You are the best among the best lah! *okey sambung cakap melayu pulak
Secara jujur nya, program ni best gila! Budak-budak kat Rumah Nur Hikmah tu super duper hyperactive lah. Sampai tercengang aku bila first time sampai sana. Terkejut gila. Ingat kan dorang ni sopan-santun, lemah lembut, lemah gemalai semua. But all I see is different. Hyperactive and very talkative. Tak menang tangan nak layan dorang sorang-sorang. Pening kepala.
Banyak event yang kami buat kat sana. Especially bab gotong royong dan sukaneka dengan kanak-kanak. Memang seronok, dua ronok, beronok-ronok lah! 

Naluri keibuan tu masih ada :)

Can you see the picca above?? Haaa. Smart kan? Sangat-sangat tersangat lah terserlah naluri keibuanku saat itu. Ecehh. Bangga sekejap ye. ^____^ Hahaaa

Sebelum pulang, snap a picca first ye kawankawan

Peace yoooo

Haaa. Yang ni mak tiri. Hahaa. Garang ^__^

Saya dengan ini, mempersilakan pemenang tempat pertama.....

Lepas tengok balik semua gambar-gambar tu, then aku teringat pulak kat sorang budak laki ni semalam masa bagi hamper. Ada ke patot budak tu cakap kat depan public cam ni
"Kak, knape semua hamper sama je saya tengok??"
 Ish. Lu bikin gua malu la derr. Aishhh. Maluu doe. Dah la aku pulak yang shopping semua barang untuk hamper tu. Ishh. Malu gila. Nak je aku jawab cam ni,
"Dik, bersyukur je la dengan apa yang ada"
Tapi.... tak mampu keluar dari mulut aku pulak. Sebab fikir rasional kan. Ecehh. *poyo kejap*
Secara tuntasnya, aku sangat sangat berpuas hati dengan program ni. Semua berjalan lancar even thou banyak jugak masalah yang timbul masa nak settle kan paperwork and everything yang berkaitan sebelum program ni berlangsung pada hari kejadian.


Saya bagi anda semua nah SEJUTA BINTANG. Bukan stakat 10 bintang je.
*hehee. amek kauuu*


p/s : maaf semua sebab tak masuk kan gambar yang laen-laen dalam entry ni escpecially to my baksis frens.
by the way, tenkiu to all of you yang menjayakan program ni
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saya Punya Lilypie

Lilypie Trying to Conceive Event tickers